Minden egyes darab egyedi történetet mesél el.

 Így nem csupán egy tárgyat vásárolhatsz meg tőlünk, de egy kis darabot a művészetünkből és a szenvedélyünkből is.

Örülünk, hogy itt vagy  :)   Találd meg a kedvencedet :) 

Borotvanyél tartóval.
Borotvanyél tartóval.
22 000 Ft

Borotvanyél tartóval.

Borotvanyél tartóval.
Borotvanyél tartóval.
Borotvanyél tartóval.

Emeld a borotválkozást művészetté egy egyedi, kézzel készített szilvafa borotvanyéllel! Ez a tökéletes ajándék a természet szerelmesei és a hagyományos értékeket tisztelők számára, akik értékelik a minőséget, a kényelmet és a fenntarthatóságot!

Mindegyik borotvanyél egyedileg készül és Gillette Mach3 fejjel van szerelve, amelyeken cserélhető a penge.

Anyaga
Szilva
Súly
0,15 kg
Várható kiszállítás
2024.06.24
22 000 Ft
Részletek

A természet adta elegancia a kezedben:

Egyedi kinézet: Minden borotvanyél egyedi darab, gondosan megmunkált szilvafából, a fa természetes erezetének szépségét kiemelve.
Kiváló minőség: A kézműves borotvanyelek a legfinomabb szilvafából készülnek, garantálva a tartósságot, a kényelmes fogást és a kellemes tapintást.
Meghitt élmény: A szilvafa meleg színe és sima felülete kellemes érzést nyújt a borotválkozás során, igazi rituálévá téve azt.
Több, mint borotválkozás:

Kényelmes borotválkozás: A tökéletesen kiegyensúlyozott súly és az ergonomikus kialakítás gondoskodik a kényelmes  borotválkozásról.
Tartósság: A szilvafa rendkívül kemény és ellenálló anyag, így a borotvanyél hosszú évekig hű társad lehet a borotválkozás során.
Fenntarthatóság: A fa borotvanyelek környezetbarát alternatívái a műanyagból készült borotvanyeleknek, így hozzájárulhatsz a bolygó védelméhez.


Ajándékozz emlékezeteset:

Egy kézzel készített szilvafából készült borotvanyél nem csupán ajándék, hanem egy befektetés a minőségbe és a természetességbe. Ez a tökéletes ajándék  születésnapra, az apák napjára, karácsonyra, vagy bármilyen más alkalomra, amikor meg szeretnéd lepni a kedvesed.

Lepd meg magad vagy szeretteidet egy egyedi szilvafából készült borotvanyéllel !

Adatok
Cikkszám
BN202401
Tömeg
150 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!