Minden egyes darab egyedi történetet mesél el.

 Így nem csupán egy tárgyat vásárolhatsz meg tőlünk, de egy kis darabot a művészetünkből és a szenvedélyünkből is.

Örülünk, hogy itt vagy  :)   Találd meg a kedvencedet :) 

Rólunk

 Egyedi termékek szenvedéllyel.

Több mint három évtizede, hogy a fa megmunkálása a szenvedélyünk. Kézművesként nem csupán munkát, de hivatást is látunk a fával való munkában. Kezeink között a fa megelevenedik, egyedi formát ölt, és olyan termékekké alakul, amelyek nem csupán praktikusak, de esztétikai értékkel is bírnak.

Munkáink során a hagyományos technikákat ötvözzük a modern technológiákkal. A fa természetes szépségét kiemelve, gondosan megmunkált, egyedi darabokat hozunk létre. Termékeink között megtalálhatóak bútorok, dekorációs tárgyak, használati tárgyak és játékok is.

Minden egyes darab egyedi történetet mesél el. A fa erezete, a kézműves keze munkája és a befektetésre fordított idő mind nyomot hagy a termékeken. Így nem csupán egy tárgyat vásárolhatsz meg tőlünk, de egy kis darabot a művészetünkből és a szenvedélyünkből is.

Munkáink során a legmagasabb minőségre törekszünk. A faanyagok gondosan válogatottak, a megmunkálás precíz, a felületkezelés pedig tartós. Így biztosítjuk, hogy termékeink hosszú éveken át örömet okozzanak neked és szeretteidnek.

Ha egyedi, minőségi fa terméket keresel, amely nem csupán praktikus, de esztétikai értékkel is bír, akkor fordulj hozzánk bizalommal! Szívesen segítünk megtalálni a tökéletes darabot otthonodba.

Látogass el weboldalunkra, ahol megismerheted munkáinkat és referenciainkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon!

Weboldal:timtomx

E-mail: ttx@timtomx.com

Köszönjük, hogy minket választottál!

Fenntartható csomagolás.
A természetes alapanyagok és a környezettudatosság iránti elkötelezettségünk eredményeként fából készült termékeinket újrahasznosított papírból készült csomagolásban szállítjuk.

Miért fontos ez?

A bolygó védelme: A fák kivágása és a műanyag csomagolás használata komoly környezeti problémákat okoz. A fa termékeink előállításakor kizárólag fenntartható forrásból származó fát használunk, a csomagolás pedig 100%-ban újrahasznosított papírból készül. Ezzel is hozzájárulunk a erdők megőrzéséhez és a hulladéktermelés csökkentéséhez.
Fenntarthatóság: A környezettudatos gondolkodásmód nem csupán trend, hanem felelősség. Termékeinkkel és csomagolásunkkal is igyekszünk minimalizálni a környezetre gyakorolt ​​hatásunkat, és fenntartható jövőt teremteni magunk és a jövő generációi számára.
Tudatos vásárlás: A környezettudatos vásárlók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a fenntartható termékek vásárlására. A fa termékeinket újrahasznosított papírból készült csomagolásban kínálva támogatjuk a tudatos vásárlást, és hozzájárulunk a környezetbarát fogyasztói kultúra elterjedéséhez.
Válassz fából készült termékeinkből, és légy részese a változásnak!

Együtt tehetünk a Földünkért!

Felelősségteljes fafeldolgozás: Gondoskodunk a jövőről

A fából készült termékek melegséget és természetességet sugároznak, és örömet okoznak használóiknak. Ugyanakkor a fafeldolgozásnak komoly környezeti hatásai is lehetnek. Cégünk elkötelezett a fenntartható erdőgazdálkodás és a környezettudatos fafeldolgozás iránt.

Termékeink kizárólag fenntartható forrásból származó fából készülnek. Ez azt jelenti, hogy a fákat olyan erdőkben vágják ki, amelyeket felelősségteljesen kezelnek, és ahol a kivágott fák pótlására új fákat ültetnek.

A fafeldolgozás során minimalizáljuk a hulladékot és a környezetre gyakorolt káros hatásokat. Modern technológiákat alkalmazunk, amelyek energiatakarékosak és csökkentik a károsanyag-kibocsátást.

Támogatjuk a helyi erdőgazdaságot és a kisvállalkozásokat

Hiszünk abban, hogy a fafeldolgozásnak nem kell kárt okoznia a környezetben. Célunk, hogy természetes és tartós termékeket kínáljunk, amelyek egyben fenntarthatóak is.

Válasszon minket, ha:

Környezettudatos termékeket keres

Támogatni szeretné a fenntartható erdőgazdálkodást

Minőségi és tartós fa termékeket szeretne vásárolni

Helyi kézműveseket szeretne támogatni

Együtt gondoskodhatunk a jövőről!